Opiskelijalle

Sosiaali- ja terveysalan Järjestötalo tarjoaa kattavan oppimisympäristön eri alojen opiskelijoille.

Opiskelijalle

Sosiaali- ja terveysalan Järjestötalo tarjoaa kattavan oppimisympäristön eri alojen opiskelijoille. Opiskelijoiden on mahdollista päästä tutustumaan sekä lisäämään omaa tietämystään mm. järjestö- ja vapaaehtoistoiminnasta. Tärkeintä on, että opiskelija saa olla aktiivinen toimija ja joka on mukana tasavertaisena osallistujana Järjestötalon toiminnassa, kehittämistyössä ja verkostoissa.

Sosiaali- ja terveysalan Järjestötalo järjestää opiskelijoille suunnattuja tapahtumia, mm. Järjestömarkkinoita ja Järjestöextriimiä. Tapahtumissa Järjestötalo tarjoaa opiskelijoille tietoutta järjestö- ja vapaaehtoistoiminnan lisäksi myös harjoittelu- ja opinnäytetyön mahdollisuuksista.

Opiskelijoiden opinnäytetyöt ovat meille erittäin arvokkaita! Opinnäytetöiden ja opiskelijoiden ansiosta järjestöt pääsevät kehittämään toimintaansa toivottuun suuntaan. Opiskelijat voivat niin ikään työllistyä järjestöihin opintojen aikana tai niiden jälkeen. Järjestökenttä on laaja ja mielenkiintoinen kokonaisuus ja jossa pääset olemaan monessa mukana sekä osana työyhteisöä, tervetuloa!

Ota yhteyttä
Toiminnanjohtaja
Miisa Lamminen
040 544 2678
miisa
.lamminen(at)jtalo.fi

Scroll to Top
Skip to content