Heartful Härmä -Hyväntekeväisyysrahasto

Heartful Härmä -Hyväntekeväisyysrahasto:

Heartful Härmä -hyväntekeväisyysgolftapahtuma järjestetään perjantaina 9.6.2023. Vuonna 2022 järjestetty tapahtuma sai osakseen erinomaisen vastaanoton ja siitä syystä hyväntekeväisyysgolfia pelataan tänäkin vuonna! Hyväntekeväisyyden osallistumismuotoja on monia ja joista lisätietoa alempana.

Jotain vanhaa ja jotain uutta!

Kilpailuun mahtuu tänä vuonna mukaan 24 joukkuetta. Kilpailu pelataan viimevuotiseen tapaan 12 väyläisenä ja tavoitteena on saada erikoiskilpailu kentän jokaiselle väylälle! Pelimuotona toimii jälleen kahden hengen scramble, tasoituksellisena lyöntipelinä. Kilpailun jälkeen ohjelmassa ainakin livemusiikkia ja hyväntekeväisyyshuutokauppa. Tätä tapahtumaa ei kannata jättää väliin!

Tapahtumakokonaisuutta ovat jälleen mahdollistamassa Härmä Golf & Academy ry, Härmän Kylpylä. Tapahtuman kotisivuille pääset tästä:  www.heartfulharma.fi (klikkaa auki)

Hyväntekeväisyystapahtumasta saaduilla tuotoilla on perustettu Heartful Härmä -Hyväntekeväisyysrahasto, josta ensisijaisesti Sosiaali- ja terveysalan Järjestötalon jäsenjärjestöt voivat hakea itselleen toiminta-avustuksia. Rahaston säännöt ja hakulomake löytyvät alhaalta. 

Heartful Härmä 2022
Scroll to Top
Skip to content