Yhteistyökumppanit:

Sosiaali- ja terveysalan Järjestötalo tekee yhteistyötä seuraavien yritysten kanssa. Jäsenetuja sekä muita tarjouksia voi tiedustella joko yritykseltä suoraan tai vaihtoehtoisesti Järjestöklinikka-hankkeen työntekijältä.

Kotisivukulma

Kotisivukulma tuottaa verkkosivut edullisesti kaikille yhdistyksille ympäri Etelä-Pohjanmaata. Kotisivukulma tarjoaa verkkosivujen lisäksi mainosvideoiden tekoa, 360° virtuaalikuvauksia sekä digimarkkinointia.

DBC Seinäjoki

Toimintamme kulmakivi on aktiivinen, tutkimusnäyttöön perustuva fysioterapia. DBC Seinäjoki on toiminut vuosia etelä-pohjalaisten ihmisten, paikallisten yritysten, urheiluseurojen ja urheilijoiden kumppanina fysioterapian, kuntoutuksen ja ennaltaehkäisevän valmennuksen osalta.

Toistaiseksi voimassa olevat edut ovat seuraavat:
Fysioterapia -20 %
Sydänfysioterapia -20 %
InBody770-kehonkoostumusmittaus 30 € (norm. 35€)

Hook – Suomen parhaat siivet, ribsit ja burgerit jo vuodesta 1997. Maittavien ruokien lisäksi Hookissa voit nauttia myös urheilutarjonnasta screenien välityksellä. Jääkiekon MM-kisat , SM-liiga, CHL-pelejä ja paljon muuta.

Hotelli Alma

Meiltä löydät upeiden kokous- ja juhlatilojen lisäksi tyylikkäät hotellihuoneet sviitteineen, lounas ja finedining sekä viinielämykset. Sydämellisesti tervetuloa vieraaksemme, yöpymään, lomalle tai työmatkalle!

Lapuan Leipä Oy

Valmistamme korkeatasoista lähileipää kotimaisista raaka-aineista, ilman säilöntäaineita. Vuosikymmenten kokemuksella – sinulle.

LähiTapiola Etelä-Pohjanmaa

LähiTapiola Etelä-Pohjanmaa on maakunnan johtava vakuutusyhtiö 45 prosentin markkinaosuudellaan. Järjestöille ja yhdistyksille räätälöivät vakuutukset saat edulliseen hintaan LähiTapiolasta! 
 

Seinäjoen Jalkapallokerho Oy – SJK on perustettu harjoittamaan jalkapallotoimintaa ja sitä tukevaa liiketoimintaa, sekä kehittämään jalkapallon harjoittelu- ja otteluolosuhteita.

SS Datapalvelu

SS Datapalvelu tarjoaa sekä kuluttajille että yrityksille monipuolisia tietotekniikan laitteita, palveluja ja ratkaisuja. Kauttamme saat monipuoliset ja kokonaisvaltaiset toimitukset ja hyvän palvelun!

Talenom

Talenom tarjoaa kattavat tilitoimistopalvelut pk-yritykselle ja taloudestasi huolehtii oma nimetty kirjanpitäjä.  Kirjanpito, myyntilaskutus, laskujen maksu, palkanlaskenta ja konsultointipalvelut – meiltä saat kaikki.

Scroll to Top
Skip to content