Vapaaehtoisena erikoissairaanhoidossa

Oletko kiinnostunut vapaaehtoistoiminnan kehittämisestä ja sen uusista muodoista? Miten vapaaehtoistoimintaa voidaan yhdistää erikoissairaanhoitoon? Millaista osaamista vapaaehtoinen tarvitsee toimiakseen alalla?

Seminaaripäivä 1.4.2014 on tarkoitettu kansalaisjärjestöille ja niiden yhteenliittymille sekä erikoissairaanhoidon työntekijöille. Se sopii myös muille vapaaehtoistoiminnan kehittämisestä ja johtamisesta kiinnostuneille.

Jos organisaatiollanne on hyviä kokemuksia vapaaehtoisten koordinoinnista ja koulutuksesta, pyydämme lähettämään näistä tietoa etukäteen osoitteeseen elisabet.hallikainen[at]ejy.fi. Hyviä kokemuksia käytetään esimerkkeinä seminaaripäivän aikana.

Osallistu Vapaaehtoisena erikoissairaanhoidossa -seminaariin!

Aika: tiistaina 1.4.2014 klo 9 – 16
Paikka: Meilahden sairaala (Haartmaninkatu 4, Helsinki), luentosali 1
Seminaarin ohjelma (pdf-tiedosto)

Ilmoittautuminen ja osallistuminen

Lue lisää seminaarista ja ilmoittaudu viimeistään 18.3. Ilmoittautumisen voi peruuttaa viikkoa ennen koulutuksen alkua. Viime hetken peruutuksista veloitetaan 50 e. Lue tarkat peruutusehdot.

Osallistuminen on maksutonta. Seminaariin voi osallistua paikan päällä Helsingissä tai katsella suorana verkkolähetyksenä osoitteessa www.ok-opintokeskus.fi/suorat-lähetykset.

Lisätiedot:

  • Christina Erola, christina.erola[at]ok-opintokeskus.fi
  • Lea Lihavainen, lea.lihavainen[at]ok-opintokeskus.fi

Yhteistyökumppanit:

Share
Skip to content