Järjestöklinikka – Hae meille töihin!

Järjestökeskukset kolmen maakunnan alueella hakee uusia työntekijöitä!

 

Sinustako Järjestöklinikan toteuttaja ja hanketyöntekijä?

Järjestökeskuksia hallinnoivat Pohjanmaan Yhdistykset ry (POHY), KOSTI ry Keski-Pohjanmaalta sekä Yhteisöjen Yhdistys ry Etelä-Pohjanmaalta toteuttavat yhteishankkeen, jonka toiminta tukee ja vahvistaa paikallisten ja alueellisten sotejärjestöjen erilaisia toimintaedellytyksiä sekä kehittää alueen sote-järjestöjen oppilaitos- ja yritysyhteistyötä (Järjestöklinikka 2021–2023). Toiminnan tavoitteena on tukea järjestökeskuksien ja niiden jäsenjärjestöjen toimintaedellytyksiä. Toiminta edistää yritys- ja oppilaitosyhteistyötä, järjestöjen jäsenhankintaa sekä jäsenjärjestöjen toiminnan kehittämistä.

Toiminnan päätoteuttajana on Pohjanmaan Yhdistykset ry ja osatoteuttajina Kosti ry ja Yhteisöjen Yhdistys ry.

 

Hanketyöntekijä Seinäjoki

Tulet toimimaan yhdessä Vaasan järjestökeskuksen hankekoordinaattorin ja Kokkolan järjestökeskuksen hanketyöntekijän kanssa.  Tulet toteuttamaan hanketta ja yhteistyötä järjestöjen, yritysten ja oppilaitosten kanssa Etelä-Pohjanmaalla. Työtehtäviisi  kuuluu mm.  viestintä ja markkinointi, verkostoyhteistyö, koulutus, tilastointi sekä raportointi.

Toimipisteesi on Seinäjoella Järjestötalon tiloissa.

 

Odotamme työntekijältä

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • vahvaa järjestötoiminnan tuntemusta
  • erittäin hyvää suullista ja kirjallista suomenkielen taitoa, ruotsinkielen taito katsotaan eduksi
  • hankeosaamista ja organisointitaitoja
  • vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
  • hyvää viestintäosaamista
  • yhteistyökykyä ja verkosto-osaamista, esim. oppilaitos- ja yritysyhteistyö
  • itsenäistä työotetta
  • työkokemus sosiaali- tai terveysalalta katsotaan eduksi

 

Tehtävien hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä ja työskentelyä osittain myös iltaisin. Työsuhde alkaa kesäkuussa 2021, mikäli STM hyväksyy STEA:n rahoitusehdotuksen, ja kestää toukokuun loppuun 2024. Palkka määräytyy sosiaalialan järjestöjen TES:n mukaisesti, koeaika on 6 kuukautta.

Tarjoamme hyvän työyhteisön, hanketiimin tuen sekä mielenkiintoisia ja vaihtelevia tehtäviä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen viimeistään perjantaina 16.4. klo 16 mennessä riitta.vatanen(at)jtalo.fi

Hanketyöntekijän työpaikkaa koskevat puhelintiedustelut  12.4. klo 10-12 ja 13.4. klo 10-12 toiminnanjohtaja  Riitta Vatanen, 040 5442 678.

Share
Skip to content