Meistä

Yhteisöjen Yhdistys ry hallinnoi Sosiaali- ja terveysalan Järjestötaloa Seinäjoella. Sen toimintaa tukevat Sosiaali- ja terveysministeriön avustuskeskus (STEA), Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue ja Seinäjoen kaupunki. Järjestökeskuksena toimiva Järjestötalo on matalan kynnyksen kokoontumis- ja kohtaamispaikka yhdistyspohjaiselle toiminnalle. Järjestötalolla annetaan ohjausta ja tukea sosiaali- ja terveysalan järjestöille sekä Etelä-Pohjanmaan väestölle.  Arvojamme ovat arvostava yhteistyö, arvostava kohtaaminen, yhteisöllisyys, luottamus ja vastuullisuus. Lisätietoja meistä www.jtalo.fi.

Paikka Auki-ohjelma

STEA:n avustama Paikka auki -ohjelma tarjoaa työpaikkoja vaikeasti työllistyville. Kohderyhmään kuuluvat osatyökykyiset henkilöt sekä työn ja päätoimisen opiskelun ulkopuolella olevat nuoret. Lisätietoja ohjelmasta www.paikka-auki.fi.

Oppisopimus

Oppisopimus on määräaikainen työsopimus, jossa kouluttaudutaan työtä tehden. Oppisopimuksella suoritetaan tehtävässä liiketoiminnan perustutkinto (merkonomi) tai liiketoiminnan ammattitutkinto (sihteeri/assistentti). Oppisopimuskoulutuksen käynnistyminen ja sen jatkuminen koko työsuhteen ajan on edellytys 2 vuoden määräaikaiselle työsuhteelle. Muuten työn kesto on 1 vuosi. Oppisopimuskoulutus käynnistetään yhteistyössä oppilaitoksen kanssa työsuhteen alkamisen jälkeen. Oppisopimuslain mukainen viikoittainen työtuntimäärä on vähintään 25 tuntia viikossa.

Hakeminen on mahdollista, jos

  • Olet alle 30-vuotias, et ole työsuhteessa etkä päätoiminen opiskelija.
  • Tai olet minkä tahansa ikäinen osatyökykyinen työnhakija
  • Et ole aiemmin ollut Paikka Auki -avustetussa työsuhteessa.

Tehtävä edellyttää halua oppia ja opiskella työn ohessa, kiinnostusta järjestötyöhön ja tietoteknisiä valmiuksia. Työhön kuuluu vaihtelevat ja monipuoliset järjestöassistentin tehtävät Järjestötalolla, pääpainon ollessa toimisto-, viestintä- ja markkinointitehtävissä sekä kokous- ja tapahtumajärjestelyissä. Työtehtävät ja työaika räätälöidään yhdessä palkattavan henkilön kanssa hänen osaamisensa ja työkykynsä huomioiden. Noudatamme Sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Tehtävät on ajateltu tes-vaativuusryhmän 1 tai 2 tasoiseksi. Koeaika 6 kk. Työ aloitetaan osa-aikaisena. Myöhemmin voimavarojen karttuessa työaikaa voidaan lisätä.

Työpaikka sijaitsee Sosiaali- ja terveysalan Järjestötalolla, Ruukintie 1, 3-4., 60100 Seinäjoki. Järjestötalo on savuton työyhteisö.  Työn kesto on sidoksissa STEA:n hankkeelle myöntämään avustukseen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV Yhteisöjen Yhdistys ry:n toiminnanjohtajalle viimeistään perjantaina 29.9.2023 mennessä miisa.lamminen@jtalo.fi. Viestin otsikoksi ”työhakemus Paikka Auki.” Työ alkaa sopimuksen mukaan syksyllä 2023. Tehtävä voidaan täyttää heti, kun sopiva henkilö löytyy. Työpaikkaa koskevat puhelintiedustelut 25.8.tai 15.9. klo 13:00-15:00 p. 040 544 2678/ Miisa Lamminen.

Scroll to Top
Skip to content