Haemme järjestökoordinaattoria Sosiaali- ja terveysalan Järjestötalolle

Meistä

Yhteisöjen Yhdistys ry:n toiminnan tarkoituksena on edistää Etelä-Pohjanmaan alueen väestön terveyttä, psyykkistä, fyysistä ja sosiaalista toimintakykyä ja yleistä hyvinvointia sekä edistää alueella toimivien sosiaali-, terveys- ja hyvinvointialan yhdistysten yhteistyötä. Jäsenjärjestöjä yhdistyksellä on 64.

Seinäjoella sijaitseva Sosiaali- ja terveysalan Järjestötalo on monipuolinen vertaistuen ja järjestötoiminnan keskus, jossa toimii yhdeksän sosiaali- ja terveysalan järjestöä ja kaksi hanketta. Toimintamme rahoittajina ovat STEA, Seinäjoen kaupunki ja Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue.  Arvojamme ovat arvostava yhteistyö, arvostava kohtaaminen, yhteisöllisyys, luottamus ja vastuullisuus. Lisätietoja meistä www.jtalo.fi.

Sytytkö itsenäisestä työstä, jossa saat toimia järjestötyön näköalapaikalla?

Etsimme järjestökoordinaattoria Järjestötalon toimintaan. Tehtäviisi kuuluvat erityisesti järjestöjen kanssa toteutettavat tapahtumat, verkostojen koordinointi ja kehittäminen sekä järjestöyhteistyön edistäminen kuntien ja hyvinvointialueen toimijoiden kanssa. Vastaat viestinnästä, tuet ja vahvistat järjestöjen toimintaedellytyksiä ja osaamista muuttuvassa toimintaympäristössä. Suunnittelet ja toteutat itsenäisesti järjestöjen tarpeita tukevia koulutuksia ja tapahtumia. Kehität järjestöjen osaamista ja verkostoitumista vahvistavia työkaluja sekä koko Järjestötalon toimintaa. Osallistut oppilaitosten ja muiden sidosryhmien kanssa tehtävään yhteistyöhön.

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä:

 • soveltuvaa korkeakoulututkintoa, esimerkiksi amk-tutkinto
 • vähintään 3 vuoden soveltuvaa työssä hyödynnettävää työkokemusta
 • kykyä oman työn suunnitteluun, hallintaan ja itsenäiseen työskentelyyn
 • hyviä kirjallisia taitoja, osaamista toiminnan raportointiin ja arviointiin
 • monipuolisia viestintätaitoja, kuten sosiaalisen median sujuvaa käyttöä sekä sujuvaa tietoteknistä osaamista
 • hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä positiivista työotetta sekä kiinnostusta järjestöjen parissa tehtävään työhön

Eduksi katsomme

 • kokemusta järjestö-, hanke- ja verkostotyöstä
 • kokemusta yhteistyöstä julkisen ja yksityisen sektorin kanssa
 • kokemusta hankerahoitusten hausta
 • kokemusta koulutustilaisuuksien tai tapahtumien suunnittelusta ja toteutuksista
 • monipuolista viestinnän ja tietoteknistä osaamista
 • sujuvaa englannin tai ruotsin kielen taitoa

Tukenasi sinulla on yhdistyksen toiminnanjohtaja sekä muut työntekijät, joita yhdistyksessämme on 13 hlöä. Yhteensä Järjestötalon työyhteisössä työskentelee 24 työntekijää. Työsopimus on toistaiseksi voimassa oleva. Työ edellyttää satunnaisesti matkustamista, oman auton käyttöä ja voi sisältää ilta- ja viikonlopputyötä. Noudatamme Sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta, koeaika 6kk. Palkka lisineen on enintään 3200 €. Työntekijöiden toimipisteet sijaitsevat Seinäjoella Järjestötalon tiloissa, osoitteessa Kalevankatu 2., 3-4 krs. Työalueena on koko Etelä-Pohjanmaa. Järjestötalo on savuton työyhteisö.

Hakemukset osoitetaan toiminnanjohtaja Miisa Lammiselle sähköpostitse miisa.lamminen@jtalo.fi. Haku päättyy to 6.6.2024. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV, ei muita todistuksia. Työn aloitus sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä ke 22.5. klo 14-16 ja ke 5.6. klo 13-15/ Miisa Lamminen p. 040 544 2678.

Scroll to Top
Skip to content